Jan Caha
Mgr. Jan Caha
Instruktor fitness
Úspěšný závodník v naturální kulturistice
Specialista na sportovní a doplňkovou výživu
Šéfredaktor aktin.cz
Jak na REKVALIFIKAČNÍ KURZ přes Úřad práce
Máte problém se svým zaměstnáním, nebo se vám dlouhodobě nedaří najít pracovní pozici, která by vás bavila? Máte možnost se nechat rekvalifikovat od Úřadu práce v kurzu Poradce pro výživu nebo Instruktor fitness. Jak na to?
7.3.2024
Mgr. Jan Caha
sdílet článek

Rekvalifikační kurzy, tedy kurz PORADCE PRO VÝŽIVU a INSTRUKTOR FITNESS jsou dlouhodobě nejvyhledávanějšími kurzy, které naši studenti absolvují. Pracovně tomu říkáme "10 týdnů výukové zábavy". Tyto rekvalifikační kurzy slouží k lepšímu uplatnění absolventa na trhu a práce, a co si budeme nahávat, pro většinu studentů znamenají nový posun v životě, šanci dělat přesně to, co je baví, nebo životní událost předznamenávající úspěch v oblasti fitness nebo výživy. 

Obsah kurzu PORADCE PRO VÝŽIVU včetně vypsaných termínů najdete zde. 

Obsah kurzu INSTRUKTOR FITNESS včetně vypsaných termínů najdete zde. 

Cena kurzu je aktuálně pod hranicí čtrnáct a jedenáct tisíc korun, což je na evropské poměry opravdu nízká cena. I přes to by vám mohla v době pracovní nouze dělat problémy, nebo si ji jednoduše chcete ponechat na začátek vašich podnikatelských nebo pracovních aktivit. Proto vězte, že máte možnost si nechat kurz proplatit od Úřadu práce. Metodika postupu je velmi jednoduchá. Zde ji nabízíme v několika hlavních bodech. Nutnou podmínkou je samozřejmě to, že jste již déle jak měsíc registrováni na Úřadu práce. 
  1. informujte svého koordinátora na svém příslušném ÚP, že chcete absolvovat rekvalifikační kurz
  2. kontaktujte Fitness Institut na office@fitnessinstitut.cz s tím, že máte zájem o rekvalifikaci a na vybraný rekvalifikační kurz se na webu registrujte
  3. my za vás již vyplníme dokument typu C pro rekvalifikaci, který slouží jako příloha vaší žádosti o úhradu ceny rekvalifikačního kurzu
  4. pošleme jej datovou schránkou přímo k rukám referenta ÚP
  5. jakmile budete mít z ÚP jakýkoliv výstup, dejte nám vědět

Po přihlášení neplatíte žádnou zálohu, ani plnou cenu. Tuto cenu vám uhradí Úřad práce, a to v plné výši. Poté již můžete směle absolvovat celý kurz a pobavit se s námi. Po kurzu vám již stačí přijít s osvědčením na ÚP, aby došlo k proplacení. 

Těšíme se na Vás!

KOMENTÁŘE